Linkpagina

Links naar andere coverbands

Coverband Beauty and the Beasts

Wilt u live artiesten boeken of een coverband inhuren voor uw evenement? Feestband muziekband, rock coverband "Beauty and the Beasts" uit Betekom op de grens van Vlaams-Brabant met Antwerpen brengt u de juiste muzikale sfeer uit de sixties, seventies and eighties tot vandaag. Beauty and the Beasts is een live coverband te boeken voor een privé feest, voor bruiloft muziek, een bedrijfsfeest, kermissen en braderijen of café optredens, en dit tegen een zeer democratische onkostenvergoeding. Coverband Beauty and the Beasts treedt op in heel België met een licht voorkeur voor Vlaams-Brabant, Limburg, Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Live coverband Beauty and the beasts is de beste garantie op ambiance op uw feest. Beauty and the Beasts is een echte rock coverband en wij brengen u de grootste hits, allemaal live zonder gebruik te maken van backing tracks. Wat je ziet en hoort is "what you get" 100% live coverband Beauty and the beasts. Met meer dan 100 jaar gecumuleerde ervaring weet coverband Beauty and the Beasts als geen ander in te spelen op de verlangens van het publiek. Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren in verband met de mogelijkheden voor uw live event. Verzoeknummers afwijkend van onze playlist kunnen in samenspraak en mits lang genoeg van tevoren aangevraagd. Beauty and the Beasts is een live coverband en we moeten deze nummers kunnen instuderen voor we ze perfect kunnen opvoeren. Als coverband stellen we hoge eisen aan de opvoering van de nummers waarbij we het origineel zo dicht mogelijk trachten te benaderen. Om verzekerd te zijn van een avond die iedereen zich zal herinneren kan u best live artiesten boeken. Wij spelen zonder extra verplaatsingsvergoeding in Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg. 
Als coverband onderscheiden wij ons van andere coverbands door ons streven naar perfectie. Zelden zal u een andere coverband een origineel zo perfect weten naspelen. Wij vinden deze kwaliteit ontzettend belangrijk en ook de interactie met het publiek dat naar een coverband komt kijken en luisteren is voor ons van het grootste belang. Beauty and the Beasts’ avond is geslaagd als uw evenement een feest is geweest. Het zal moeilijk zijn om op deze muziek stil te blijven zitten. Het plezier van een coverband te zien en horen spelen is niet vergelijkbaar met een DJ maar we zijn uiteraard wel complementair ;-) Kortom met coverband Beauty and the Beasts is het altijd feest.
Coverband Beauty and the Beasts treed op voor ieders budget. In kleine ruimtes zoals cafés kan er opgetreden worden zonder grote PA installatie en kunnen we bijgevolg de kosten drukken. Zo worden ook verjaardag- of jubileum feesten haalbaar. Een optreden van coverband Beauty and the Beasts kan variëren van 1 tot 3 uur spelen waarbij we om het anderhalf uur een kleine pauze inlassen. Tijdens deze pauze kan Beauty and the Beasts zorgen voor wat achtergrondmuziek door hun PA isntallatie.
Coverband Beauty and the Beasts kan ook optreden op kleine festivals waarbij er gebruik kan worden gemaakt van de aldaar aanwezige PA installatie of er wordt door Beauty and the Beasts een externe PA installatie met geluidsman ingehuurd. Dit alles is noodzakelijk om u te kunnen laten genieten van de beste kwaliteit die coverband Beauty and the Beasts u te bieden heeft.